AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu

Pasta de rosii

Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Descriere:


Pasta de tomate reprezinta amestecul rezultat dupa inlaturarea pielii si semintelor rosiilor, prezentand urmatoarele valori nutritionale (per lingura):
  • 13 calorii
  • 0 grasimi
  • 244 IU vitamina A
  • 3,5 mg vitamina C
  • 5 mg fier
  • 162 mg potasiu
Conform Codex Alimentarius, Standardul 057-1981, pasta de rosii se regaseste in categoria 04.0 Fructe si legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte, grupa 04.2 Legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte, subgrupa 04.2.2.6 Legume (inclusiv ciuperci si fungi, radacini si tuberculi, leguminoase si aloe vera), alge, nuci si seminte preparate sub forma de pulpa (sosuri): paste si pulpe de legume. 

Aceasta poate contine urmatorii aditivi:
  • Acesulfam de Potasiu - 350 mg/kg
  • Rosu Allura AG -  200 mg/kg
  • Aluminosilicat de sodiu - 200 mg/kg
  • Aspartam - 1000 mg/kg
  • Sare de aspartam-acesulfam - 350 mg/kg
  • Benzoati - 3000 mg/kg
  • Albastru briliant FCF - 100 mg/kg
  • Caramel amoniacal - 50000 mg/kg
  • Carmin - 200 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 1000 mg/kg
  • Carotenoizii - 50 mg/kg
  • Clorofila si clorofilina, complexi de cupru - 100 mg/kg
  • Ciclamati - 250 mg/kg
  • Esterii glicerici ai acidului diacetiltartric cu acizi grasi - 2500 mg/kg
  • Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu - 80 mg/kg
  • Extract din coaja de strugure - 100 mg/kg
  • Hidroxibenzoati, para- - 1000 mg/kg
  • Indigotina (carmin indigo) - 200 mg/kg
  • Neotam - 33 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 50 mg/kg
  • Polisorbati - 3000 mg/kg
  • Esteri propilenglicolici ai acizilor grasi - 5000 mg/kg
  • Riboflavine - 300 mg/kg
  • Zaharina si sarurile ei de sodiu, potasiu si calciu  - 200 mg/kg
  • Steviol glicozid - 165 mg/kg
  • Sucraloza (triclorogalactosucroza) -  400 mg/kg
  • Sucrogliceride - 5000 mg/kg
  • Sulfiti - 300 mg/kg
  • Galben sunset FCF - 50 mg/kg

 

Reactii adverse:

 

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de pasta de rosii poate cauza:

  • Reactii alergice si intoleranta
  • Sindromul colonului iritabil
  • Arsuri la stomac
Consumul de pasta de rosii nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

PRODUSE CARE CONTIN PASTA DE ROSII

Spune-ne opinia ta despre
"Pasta de rosii"

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016