Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Tip de faina obtinut prin macinarea orezului. Este diferit de amidonul de orez, care este produs prin inmuierea orezului in lesie.
Faina de orez pot fi facuta fie din orezul alb sau din orezul brun.
Japonezii o numesc Komeko sau Mochiko, faina de orez este un alt element de baza al bucatariilor Asiatice.
Orezul contine o serie importanta de minerale :
Calciu
Fosfor
Fier
Potasiu
Sodium
Sulf
Magneziu
Mangan
Iod
Zinc
Fluor
Sarac in proteine si grasimi, el este bogat in amidon si reprezinta o sursa de vitamine:
A
B1
B6
B12
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Practic nu contine gluten, este ideal pentru cei ce sufera de boli abdominale (intoleranta la gluten).