Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Descriere:
Pieptul este partea cea mai slaba in grasimi, avand mai putin de jumatate din grasimea unei fripturi degresate de vita.
Reprezinta o sursa foarte buna de triptofan. Acesta este un aminoacid care produce serotonina, hormon ce favorizeaza instalarea starii de bine si a senzatiei de satietate.
Pieptul de pui este bogat in:
Vitamine: retinol, niacina, piridoxina si tocoferol.
Minerale: potasiu, fosfor si sodiu.
100 g de piept de pui contine:
Calorii: 72 kcal.
Grasimi: 9.2 grame.
Proteine: 20.8 grame.
100 de grame de piept de pui reprezinta mai mult de jumatate din cantitatea de proteine recomandata.
Actiuni:
Previne cancerul.
Consumatorii frecventi de piept de pui au un risc mai mic de a se imbolnavi de Alzheimer sau de a suferi pierderi de memorie.
Reactii adverse:
Siguranta/Rating ingredient:
Pieptul de pui contine un numar foarte mic de carbohidrati. Consumul excesiv poate duce la scadere in greutate, dar provoaca dureri de cap, nervozitate, ameteli, probleme cu rinichii, palpitatii.