Delaco - Branza proaspata 2% grasime
Nota 8.7 / 10 din 520 voturi 1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota
Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor
Companie: Delaco
Descriere Delaco - Branza proaspata 2% grasime
Branza proaspata 2% grasime
*Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.ro
Branza proaspata de vaci, fina, naturala, delicioasa. Are doar 0,2% grasime spre bucuria celor care tin diete. O puteti consuma simpla sau in diverse combinatii cu fructe, verdeturi, dulceata sau miere si nuci. Este excelenta si pentru placinte, papanasi, clatite sau torturi.
Gramaj: 250 g.
Alte informatii:
Acest produs contine 100 %
branza de vaci.
Branza de vaci contine calciu, fosfor, proteine si vitamina B. Conform specialistului in nutritie Caroline Le Marchand-Duros, aceasta este mai hranitoare decat iaurtul.
Proteinele din branza de vaci ajuta la construirea masei musculare, si, respectiv, ajuta la arderea caloriilor.
De asemenea, calciul prezent in acest tip de branza nu doar ajuta la intarirea oaselor, ci si contribuie la accelerarea metabolismului.
Branza de vaci este saraca din punct de vedere caloric. O branza de vaci slaba are intre 0-3% grasime si doar 70 de calorii, in timp ce branza de vaci grasa are in jur de 7% grasime si 110 calorii.
Branza de vaci este fabricata prin adaugarea cheagului in lapte, dupa care produsul este batut si omogenizat, pentru a fi moale si onctuos.
Informatii Delaco - Branza proaspata 2% grasime
- Calorii (100g): 67 kcal
- Carbohidrati (100g): 4.1 g
- Proteine (100g): 12.3 g
Ingrediente Delaco - Branza proaspata 2% grasime
BRANZA
Data analizei: 2013-04-15
Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:
Grad de risc ingrediente:
Descriere:
Produs lactat obtinut prin coagularea laptelui anumitor animale, mai des vaci, dar si capre, iac, oi si bivoli. Pentru a se obtine inchegarea laptelui, este folosit cheagul, dar unele tipuri de branza sunt inchegate cu acizi precum otet sau suc de lamaie.
Pentru a reduce pH-ul si pentru a dezvolta savoarea, branzei ii sunt adaugate bacterii, iar anumite tipuri de branza au mucegai pe coaja sau in interior.
Culoarea naturala variaza de la alb la galben. La anumite tipuri de branza se adauga plante si mirodenii.
Branza este foarte bogata in calciu, dar si in proteine.
-
100g de branza proaspata de vaca - 90 mg calciu
-
100g de branza de capra – 100 mg calciu
-
100 g de telemea – 300 mg calciu
-
100 g de svaiter – 1.150 mg calciu
De asemenea, are un continut variabil de lipide si de sodiu.
Continutul branzaturilor in apa variaza intre 35 si 80%.
Reactii adverse:
- Restrictii de folosinta:
- Da
Siguranta/Rating ingredient:
Din cauza grasimilor, branzeturile sunt contraindicate in cazurile de:
-
Ateroscleroza
-
Hipercolesterolemie
-
Hipertensiune
-
Afectiuni renale.
Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.
Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.