Traieste sanatos Traieste sanatos
Un proiect editorial marca Rentrop&Straton
Liderul informatiilor specializate din Romania
AlegeSanatos.ro cauta meniuMeniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rommac - Activ bar cu fibre, ovaz si fructe

Nota 8.6 / 10 din 517 voturi
Rommac - Activ bar cu fibre, ovaz si fructe
Ai folosit acest produs?
Ce nota ii oferi?
1 - cea mai mica nota
10 - cea mai mare nota


Risc scazut*
* Conform voturilor utilizatorilor

 

Companie: Rommac

 

Descriere Rommac - Activ bar cu fibre, ovaz si fructe

Activ bar cu fibre, ovaz si fructe

Acest produs a fost solicitat de unul dintre vizitatorii AlegeSanatos.roAnaliza sa a fost efectuata pe baza informatiilor furnizate de solicitant.

Baton cu cereale integrale cu fibre 10%, fara adaos de zahar si cu fructe tropicale si iaurt.

Cantitate: 30 g.

Alte informatii:
Acest produs contine 12 ingrediente dintre care 7 ingrediente sunt considerate sigure, 1 ingredient prezinta risc mediu de dauna.

Valori nutritionale per 100g

Valoare energetica
321 kcal
Grasimi/Lipide
2 g
Carbohidrati/Glucide
77 g
Proteine
6 g
Sare
0.160 g
Fibre
10 g

 

Ingrediente Rommac - Activ bar cu fibre, ovaz si fructe

Sirop de maltitol, Fulgi de ovaz, FRUCTE DESHIDRATATE, Fulgi de porumb, FIBRE, INULIN, Extract de malt din orz, ULEI VEGETAL NEHIDROGENAT, IAURT, Vitamina E, ACID ASCORBIC\ VITAMINA C, AROME NATURALE DIN FRUCTE

Contine fulgi de ovaz integral 23%.
Contine bucati de fructe uscate 16% (stafide 11%, papaya).

 

Grad de risc produs


Atentie la urmatorul ingredient:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Webinarul Recapitulare eficienta la Limba Romana clasa a VIII-a


Inscrieti-va acum copilul la Webinarul Recapitulare eficienta la Limba Romana clasa a VIII-a! Gandit si elaborat de dna. Oana Valeria Chelaru – profesor titular, grad didactic I, acest webinar ofera elevilor:  metode si instrumente pentru recapitularea, exersarea si fixarea materiei de examen;  solutii pentru eficienta maxima...

Oferta Speciala
valabila 48h

Sirop de maltitol, ingredient cu risc mediu de dauna, are functiile de indulcitor. Siropul de maltitol este un indulcitor care, comparativ cu zaharul (care are 4 calorii/g), contine 2,1 calorii/g. Considerat un carbohidrat, maltitolul se absoarbe, de asemenea, mai repede decat zaharul, dar are un index glicemic apropiat - de 52 (in timp ce zaharul se incadreaza la 60). Consumul de sirop de maltitol poate cauza: reactii alergice, probleme gastrointestinale (balonare, flatulenta, durere abdominala, diaree), pierderea poftei de mancare.

Data analizei: 2018-01-10


Pentru o descriere amanuntita, dati click pe oricare dintre ingredientele de mai jos:

Grad de risc ingrediente:

 

Descriere:


Siropul de maltitol este un indulcitor care, comparativ cu zaharul (care are 4 calorii/g), contine 2,1 calorii/g. Considerat un carbohidrat, maltitolul se absoarbe, de asemenea, mai repede decat zaharul, dar are un index glicemic apropiat - de 52 (in timp ce zaharul se incadreaza la 60).

Conform Codex Alimentarius, siropul de maltitol - E 965(ii) - poate fi folosit pe post de emulgator, umectant, agent de crestere, stabilizator, indulcitor.

Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, siropul de maltitol poate fi folosit  ca aditiv alimentar sub denumirea E 965 - Maltitol.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de sirop de maltitol poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Probleme gastrointestinale (balonare, flatulenta, durere abdominala, diaree)
  • Pierderea poftei de mancare
  • Greturi 
  • Crestere in greutate (inclusiv obezitate)
Consumul de sirop de maltitol nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Fulgii de ovaz contin (per portie/cana):
  • 166 calorii
  • 28 g de carbohidrati
  • <1 g de zaharuri
  • 4 g de fibre
  • 6 g de proteine
  • 3,6 g de grasimi
Conform Codex Alimentarius, fulgii de ovaz se regasesc in grupa 06.3 Cereale pentru micul dejun, inclusiv fulgi de ovaz: toate produsele gata preparate, instant, si cerealele normale pentru un mic dejun cald.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul de fulgi de ovaz poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Cresterea in greutate
Consumul de fulgi de ovaz nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

  • Deshidratarea legumelor consta in uscarea lor la soare sau cu ajutorul aparaturii speciale, de exemplu, uscarea la cuptor.
  • Deshidratarea se realizeaza prin evaporarea apei care ajunge treptat la suprafata produsului supus deshidratarii pana la valoarea aw < 0,7 care sa impiedice dezvoltarea microorganismelor.
  • In cazul deshidratarii la cuptor, legumele si fructele isi pierd din gust, dar si din nutrienti. Uscarea fructelor la soare este mai recomandata desi, de exemplu, vitamina C se distruge cand este expusa la caldura uscata a unui aparat de deshidratare sau a soarelui.
  • Si alte substante nutritive sunt modificate de caldura. In cazul caiselor de exemplu, este modificat continutul de calciu si potasiu in urma procesului de eliminare a apei din fruct. O caisa proaspata, cruda are aproximativ 90.6 mg de potasiu. Iar aceeasi caisa, dupa uscare are doar 40.7 mg de potasiu. 
  • De asemenea, specialistii au constatat ca fenolii (antioxidanti) din compozitia legumelor deshidratate nu au fost afectati la fel de mult ca vitaminele C si E dar si cantitatea acestora a fost diminuata.
  • Totusi, prin deshidratare legumele nu isi pierd din proprietati, asa cum se intampla in cazul congelarii.
  • Procesul de deshidratare permite pastrarea legumelor si a fructelor pentru mult timp.
Fructele uscate au un continut caloric crescut si un nivel scazut de nutrienti. Fructele uscate tind sa contina mai multe calorii decat fructele proaspete, deoarece marimea finala a fructelor se micsoreaza atunci cand apa este evaporata.

Fructele deshidratate difera de cele confiate care contin o solutie de glucoza, spre urmare sunt mult mai calorice.

Fructele uscate contin, de obicei, un nivel mai ridicat de fibre, care imbunatatesc digestia si metabolismul.

Valori nutritive:

- 28 g de stafide = aproximativ 90 de calorii, 22 g carbohidrati, 1 g de fibre si aproximativ 3,1 mcg fier
- 28 g de prune uscate = aproximativ 70 calorii, 18 g de carbohidrati, 3 g de fibre si 4 g de proteine.

Sursa: sfatulmedicului.ro
Reactii adverse:

Citeste mai mult

 

Descriere:

Fulgii de porumb prezinta urmatoarele caracteristici (per portie, 28 g):
  • 100 calorii (fara grasime sau colesterol)
  • 10 mg de sodiu
  • 1 mg de potasiu
  • 25 g de carbohidrati
  • 2 g de zaharuri
  • 2 g de proteine
  • 25% din cantitatea zilnica necesara de vitamina A si C
  • 50% din cantitatea zilnica necesara de fier
Conform Codex Alimentarius, fulgii de porumb se regasesc in grupa 06.3 Cereale pentru micul dejun, inclusiv fulgi de ovaz: toate produsele gata preparate, instant, si cerealele normale pentru un mic dejun cald.
Reactii adverse:
Alergii / Imunotoxicitate:
Nu exista informatii
Expunere multipla, cumulativa:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivelul organelor:
Nu exista informatii
Probleme la nivel endocrin:
Nu exista informatii
Neurotoxicitate:
Nu exista informatii
Genotoxicitate / Mutagenicitate:
Nu exista informatii
Persistenta si bioacumulare:
Nu exista informatii
Iritatii (piele, ochi, plamani):
Nu exista informatii
Ecotoxicologie:
Nu exista informatii
Cancer:
Nu exista informatii
Toxicitate la nivel reproductiv:
Nu exista informatii
Restrictii de folosinta:
Nu exista informatii
Contaminati:
Nu exista informatii
Riscuri profesionale:
Nu exista informatii
Capacitate absorbtie:
Nu exista informatii
Modificari celulare:
Nu exista informatii

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de fulgi de porumb nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

 

Descriere:

Fibrele dietetice sau alimentare se refera la toate tipurile de vegetale pe care organismul nu le poate digera sau absorbi.

Spre deosebire de alte produse alimentare, cum ar fi grasimile, proteinele sau carbohidratii, pe care organismul le descompune si le absoarbe, fibrele nu sunt digerate de catre organism. 
 
Fibrele sunt de doua tipuri: 
  • care nu se dizolva in apa (insolubile) - faina din grau nerafinata, tarate din grau, oleaginoase si diferite tipuri de legume. 
  • care se dizolva in apa (solubile)  ovaz, mazare, fasole, mere, citrice, morcovi. 
Beneficii:
• ajuta la mentinerea sanatatii colonului prin scaderea riscului de a dezvolta hemoroizi si diverticuli
• reduce nivelul colesterolului din sange - 
• tine sub control nivelul de zahar din sange 
• contribuie la stoparea procesului de pierdere in greutate in cazul pacientilor cu SIDA. 
• se presupune ca ar avea efect pozitiv in cazul cancerului colorectal 
 
Cele mai bune alegeri privind fibrele dietetice sunt:
- cereale si produse din cereale integrale;
- fructe;
- legume: fasole, mazare, etc.;
- nuci si seminte.

 
- consumul ridicat de fibre impune si cresterea consumului de apa. Prin absorbirea apei, fibrele ajuta la detoxifierea organismului si la golirea colonului, prevenind astfel constipatia. 
 
- fibrele vor fi introduse treptat in dieta pentru a oferi timp tractului gastrointestinal sa se adapteze, in caz contrat puteti manifesta: balonare, flatulenta, crampe abdominale;

Sursa: www.sfatulmedicului.ro
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite folosirea acestui ingredient ca substanta ce poate fi adaugata la mancare.


Citeste mai mult

Sinonime: ALANTIN; FRUCTOSANE; SYNANTHERIN; SYNANTHRIN

Functii: umectant, conditionator de piele, agent de hidratare

 

Descriere:

Extract natural din plante, inulina este obtinuta din radacina plantei de cicoare (Cichorium intybus).
 
Polizaharid al fructozei, apartine clasei de carbohidrati cunoscuta sub denumirea de fructani.
 
Inulina utilizata in produsele cosmetice este obtinuta prin biotehnologie.
 
Este un bun agent de hidratrare si trateaza parul deteriorat.
 
Folosita in produsele alimentare, inulina are urmatoarele actiuni:
  • ajuta la scaderea nivelului colesterolului seric si a glicemiei
  • combate constipatia
  • este un promotor al sanatatii colonului
  • imbunatateste functionarea sistemului imunitar
  • stimuleaza cresterea Bifidobacterium sp. in intestinul gros
  • creste absorbtia calciului
  • are un impact minim asupra glicemiei, putand fi consumata si de diabetici si suferinzii de alte boli cu probleme in ceea ce priveste nivelul zaharului din sange
  • ajuta si la stabilizarea florei intestinale
 

Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Food and Drug Administration (FDA) permite utilizarea acestui  ingredient in produsele alimentare.
 
Inulina este recunoscuta ca fiind un ingredient GRAS, produs declarat sigur.
 


Citeste mai mult

 

Descriere:


U.S. Food and Drug Administration (FDA) defineste extractul de malt drept o infuzie concentrata de malt (pe baza de apa), cu sau fara conservanti. Acesta poate fi lichid sau uscat (sub forma de pudra) si este foarte des folosit pe post de indulcitor.

Extractul din malt de orz contine:
  • Vitaminele B2, B3, B6 si B12
  • Fier
  • Zinc
  • Calciu
  • Magneziu
  • Fosfor
Conform Codex Alimentarius, Standardul 289-1995, maltul se regaseste in grupa 14.2 Bauturi alcoolice, inclusiv omologii fara alcool sau cu continut scazut de alcool, subgrupa 14.2.1 Bere si bauturi din malt

Aditivi pe care ii poate contine:
  • Caramel amoniacal - 50000 mg/kg
  • Caramel sulfit de amoniu - 50000 mg/kg
  • Carmin - 100 mg/kg
  • Beta-, Caroteni, Legume - 600 mg/kg
  • Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu - 25 mg/kg
  • Polidimetilsiloxan - 10 mg/kg
  • Polivinilpirolidona - 10 mg/kg
  • Sulfiti - 50 mg/kg
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Food and Drug Administration (FDA) a evaluat acest ingredient si il considera sigur, fara riscuri (GRAS).


Citeste mai mult

 

Descriere:

Uleiul vegetal nehidrogenat  (nesaturat) reprezinta varianta sanatoasa a celui hidrogenat (saturat).
 
Printre tipurile de uleiuri vegetale nehidrogenate se numara uleiurile de:
  • floarea-soarelui
  • porumb
  • rapita
  • soia
  • masline 
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

  • Acest ingredient este ideal pentru prepararea salatelor si a mancarurilor inabusite, dar nu rezista la temperaturi foarte mari. Daca sunt folosite la prajire, elimina substante toxice, cu risc cancerigen.
  • In urma unui studiu efectuat in SUA si publicat in „Diabetes Journal”, a fost dovedit faptul ca uleiurile vegetale nehidrogenate au fost asociate cu un risc mai mic de rezistenta la insulina. Asocierea favorabila dintre uleiurile vegetale nehidrogenate si rezistenta la insulina ar putea fi explicata prin efectele benefice ale acizilor grasi polinesaturati asupra metabolismului glucozei.
 


Citeste mai mult

Functii: LAPTE PRINS, LAPTE ACRU SAU CHISLEAG

 

Descriere:

  • produs lactat rezultat din fermentarea cu bacterii lactice. Bacteriile elimina acid lactic dupa consumul zaharului din lapte. 85% din bacterii sunt microorganisme din familia Lactobacillus.
Iaurtul are un gust acid placut si aroma specifica. Contine proteine animale, calciu, vitaminele B2 si B12, potasiu si magneziu.

Pentru prepararea iaurtului se foloseste cu precadere laptele de vaca. Se mai poate face si din lapte de capra, de oaie, de bivolita.

Avantajele consumului de iaurt:
  • Intareste sistemul imunitar.
  • Ajuta la vindecarea candidozei vaginale.
  • Lupta impotriva cancerului.   
  • Protejeaza vezica urinara.
  • Ajuta la intarirea oaselor.
  • Lupta impotriva dezvoltarii tensiunii arteriale.
  • Imbunatateste sanatatea colonului
Iaurtul degresat ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

Iaurturile solide se sunt abosrbite mult mai usor decat cele lichide.

Iaurtul se digera mai usor decat laptele. Este potrivit pentru persoanele care nu pot consuma lapte intrucat iaurtul contine mai putina lactoza.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de iaurt nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult

Sinonime: TOCOFEROLUL

Functii: antioxidant

 

Descriere:

Vitamina E este solubila in grasimi, este depozitata in ficat, in tesutul adipos, in inima, muschi, testicule, uter, sange, in glandele pituitara si suprarenale.

Initial era masurata in unitati de greutate, dar in ultimul timp s-au adoptat unitatile internationale (UI) care exprima activitatea sa biologica. In cazul acestei vitamine 1 UI este echivalent cu 1 mg.

Vitamina E este formata din opt compusi numiti tocoferoli - alfa, beta, gamma, delta, epsilon, zeta, eta si theta - dintre care cel mai activ si cel mai eficace este alfa-tocoferolul.

Avand actiune puternic antioxidanta, previne oxidarea acizilor grasi, a vitaminei A, seleniului, a doi aminoacizi cu sulf si unor componenti ai vitaminei C. Intesifica actiunea vitaminei A.

Doza zilnica necesara pentru adulti este de 8 pana la 10 UI.

O cantitate de 60-70% din doza zilnica este eliminata prin fecale. Spre deosebire de celelalte vitamine liposolubile, tocoferolul ramane in organism o perioada scurta de timp, asemanator mai degraba vitaminelor B si C.

Are un rol important in calitate de vasodilatator si anticoagulant.

Produsele care contin 25 mcg de seleniu la fiecare 200 UI de vitamina E maresc eficienta vitaminei.

Vitamina E va confera un aspect tineresc prin incetinirea procesului de imbatranirea a celulelor, datorat oxidarii. Vitamina E mareste rezistenta organismului furnizand cantitati sporite de oxigen.

Conlucrand cu vitamina A, va protejeaza plamanii impotriva aerului poluat.
Preintampina formarea cheagurilor si ajuta la dizolvarea lor.
Atenueaza starea de oboseala.
Impiedica formarea cicatricilor adanci atunci cand este aplicata local, cat si administrata intern.
Accelereaza vindecarea arsurilor. Are efect diuretic si hipotensiv.
Ajuta la preintampinarea avorturilor.
Micsoreaza incidenta carceilor si crampelor musculare.
Scade riscul ischemiilor cardiace.A
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Nu prezinta nici un efect toxic.


Citeste mai mult

 

Descriere:


Acidul ascorbic sau vitamina C are rol de antioxidant, neutralizand efectele nocive ale radicalilor liberi.

Conform Codex Alimentarius, acidul ascorbic  poate fi folosit ca regulator de aciditate,  antioxidant si agent de tratare a fainii.

Acidul ascorbic administrat in mod sustinut ajuta la: 
  • functionarea normala a sistemului imunitar, inhiband cresterea tumorilor si asigurand rezistenta organismului impotriva infectiilor 
  • participa la sinteza hormonilor glandelor suprarenale 
  • previne uzura celulara, incetinind procesul de imbatranire, are rol de echilibrare a organismului fiind necesar in metabolismul calciului si al altor minerale 
  • are rol de echilibrare a sistemului imunitar

Acesta se poate regasi in urmatoarele produse:
  • 14.1.2.1  Suc de fructe - gmp
  • 14.1.2.3 Concentrat pentru suc de fructe – gmp
  • 14.1.3.1 Nectar de fructe – gmp
  • 14.1.3.3 Concentrat pentru nectar de fructe – gmp
Conform Regulamentului nr. 1129/2011 privind aditivii alimentari adoptat de Comisia Europeana (ce va intra in vigoare la 1 iunie 2013), acest ingredient poate fi folosit ca aditiv alimentar sub denumirea E 300 – Acid Ascorbic.

Conform Regulamentului nr. 1130/2011 privind aditivii alimentari folositi in alimente (enzime, coloranti si nutrienti), adoptat de Comisia Europeana la 2 decembrie 2011, acidul ascorbic poate fi folosit  ca aditiv alimentar.
 
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:


Consumul excesiv de acid ascorbic poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Probleme la nivel digestiv (crampe, diaree)
  • Probleme la nivelul rinichilor (pietre la rinichi)
  • Ameteli
  • Oboseala
  • Modificari la nivelul ADN-ului, ce pot rezulta in cancer
  • Interferente asupra efectului anumitor medicamente
  • Probleme la nivelul dintilor (eroziune dentara)
Consumul de acid ascorbic nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.

Food and Drug Administration recomanda un consum zilnic de vitamina C de:
  • > 90 mg - barbati
  • > 75 mg – femei


Citeste mai mult

 

Descriere:


Aroma naturala este aroma compusa numai din substante aromatice naturale si/sau concentrate aromatice naturale care pot fi dizolvate in solventi sau depuse pe suport solid cu/sau adaos de emulgatori naturali.

Conform Regulamentului nr. 1334/2008 privind aromele si anumite ingrediente alimentare cu proprietati aromatizante destinate utilizarii in si pe produsele alimentare, aromele “se utilizeaza pentru a imbunatati sau modifica mirosul si/sau gustul produselor alimentare, in beneficiul consumatorului”. Termenul “arome” se refera la produsele: 
  • care nu sunt destinate consumului sub aceasta forma, care sunt adaugate produselor alimentare pentru a le da sau a le modifica mirosul si/sau gustul;
  • compuse sau formate din urmatoarele categorii: substante aromatizante, preparate aromatizante, arome obtinute prin tratament termic, precursori de arome, alte arome sau amestecuri ale acestora.
Reactii adverse:

Siguranta/Rating ingredient:

Consumul de arome poate cauza:
  • Reactii alergice
  • Ameteli
Consumul de arome naturale nu este in acest moment restrictionat, neexistand astfel o limita zilnica care trebuie respectata. Se recomanda insa consumul cu moderatie.


Citeste mai mult
Important! Informatiile despre ingredientele si produsele prezentate pe site-ul www.alegesanatos.ro au caracter informativ, sunt realizate utilizand informatiile oferite de producator privind ingredientele si nu inlocuiesc indicatiile unui medic sau ale unui specialist. Va recomandam sa cereti o opinie avizata inainte de a cumpara un produs, daca nu sunteti sigur ca vi se potriveste.

Va rugam sa cititi cu atentie lista de ingrediente, atentionarile si instructiunile tiparite pe produs inainte de a-l consuma sau folosi. Este posibil ca in unele cazuri lista de ingrediente a unui produs sa se schimbe, iar aceste informatii sa nu ajunga la noi in timp util. Aparitia efectelor adverse mentionate pe site in urma consumului sau folosirii unui produs nu este obligatorie si poate varia de la o persoana la alta, in functie de starea de sanatate, varsta si stilul de viata.
Solicita o analiza pentru un produs

Spune-ne opinia ta despre
"Rommac - Activ bar cu fibre, ovaz si fructe"

1 + 10 =

AlegeSanatos.ro nu garantează ca opiniile publicate pe aceasta pagina provin de la consumatorii care au cumpărat sau utilizat produsul respectiv.

Ce inseamna o dieta echilibrata si cum sa nu cazi in capcana dietelor populare?

Ce inseamna o dieta echilibrata si cum sa nu cazi in capcana dietelor populare?

de Alege Sanatos

Multi oameni se gandesc la dieta Rina atunci cand vor sa faca o schimbare in stilul alimentar. Se... [detalii]

Cum sa arzi excesul de grasime corporala?

Cum sa arzi excesul de grasime corporala?

de Alege Sanatos

Excesul de grasime corporala nu este doar o problema estetica, ci si una de sanatate. Este important de mentionat ca aceasta problema afecteaza nu doar persoanele obeze sau supraponderale, ci si pe cele slabe care au putina masa musculara, dar un procent ridicat de grasime. Arderea grasimii acumulate in organism contribuie la reducerea inflamatiilor si la reglarea echilibrului hormonal. Cum poti elimina excesul de grasime din corp? Afla cum sa arzi definitiv tesutul adipos inutil. [detalii]

Adevarul despre dieta daneza - Mituri despre regimul care se spune ca iti modifica metabolismul

Adevarul despre dieta daneza - Mituri despre regimul care se spune ca iti modifica metabolismul

de Alege Sanatos

In ultima vreme, multi dintre noi am trecut prin momente de frustrare cand, uitandu-ne in oglinda, am simtit nevoia unei schimbari rapide. Auzim frecvent despre dieta daneza si despre cum ar... [detalii]

Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Sfaturi si date esentiale
Cum te pot afecta ingredientele cosmetice si alimentare din produsele tale preferate? Invata sa eviti produsele nepotrivite pentru tine.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Aboneaza-te GRATUIT la newsletter si primeste ultimele noutati pe email.
Abonare Newsletter
Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa
Descarca GRATUIT
"Alimente si ingrediente TOXICE pentru sanatate. Sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa"


Completeaza adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016